Sayfalar

30 Ağustos 2013 Cuma

RTÜK'ten Sümeyye Erdoğan cezası

Sümeyye Erdoğan kimdir?
RTÜK, iki ayrı programda, Başbakan Tayyip Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan’ın ‘’Küçük düşürülerek, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu’’ gerekçesiyle, Ulusal Kanal’a, 11 bin 886 lira para cezası verdi. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)


Gazeteport’un verdiği habere göre RTÜK yaptığı toplantıda Uusal Kanal’da 17 Haziran 2013 günü yayınlanan, Gezi Parkı olaylarına ilişkin program ele alındı. Programa konuk olan Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, ” Erdoğan bir diktatör gibi hareket ediyor. Çapsız bir adam. Sokak serserisine yakışır bir üslupla konuşuyor" dedi. (Sümeyye Erdoğan kimdir)

21 Haziran’da ise Gezi olaylarına ilişkin vatandaşlarla röportajlar yapıldı. 13 yaşındaki bir çocuk, ‘’ Ben 13 yaşındayım ama Tayyip’in benim yaşım kadar beyni yok” dedi. Bir başka vatandaş da ‘’Tayyip yıllarca, ‘Kızım başörtüsünden dolayı okuyamadı, üniversiteye gidemedi’ diye bir yalan söyledi. Oysa ki 52 milyar maaş alan Sümeyye, üniversite sınavında barajı bile geçemeyecek düzeyde zekaya sahip” dedi.


Bu yayını değerlendiren RTÜK üyeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan hakkında kullanılan ifadelerin, eleştiri sınırları ötesinde, küçük düşürücü ve aşağılayıcı nitelikte olduğuna karar verdi ve Ulusal Kanal’a, 11 bin 886 lira para cezası uygulandı.
kaynak:www.internethaber.com

28 Ağustos 2013 Çarşamba

SÜMEYYE ERDOĞAN TRABZONSPOR KULÜBÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti (Sümeyye Erdoğan kimdir?)
Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz turu devam ediyor. Erdoğan son olarak Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti. Başbakan Erdoğan taraftarlarla da kısa bir sohbet gerçekleştirdi. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)




Rize gezisini tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde helikopterle Trabzon'a gitti. Başbakan Erdoğan, Trabzonspor tesislerine geçip ziyarette bulundu.

Başbakan Erdoğan, 23 Ağustos cuma günü akşam gittiği baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesi Dumankaya Köyü'nde bugün yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. İlçe merkezine inen Başbakan Erdoğan bazı görüşmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan, akşam saatlerinde de eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile helikopterle Trabzon'a hareket etti. Erdoğan helikopterle Trabzon'da spor kompleksi yapılacak Akyazı bölgesi ile bir süre önce müzeden camiye çevrilen Ayasofya üzerinde tur attıktan sonra Trabzon Havaalanı'na indi.

Trabzon Havaalanı'nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Abdül Celil Öz ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun karşıladığı Başbakan Erdoğan, burada bir süre görüşmelerde bulundu. Daha sonra Trabzonspor Tesisleri'ne giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ve yöneticilerle görüştü.


Erdoğan'ın Trabzonspor ziyareti sırasında kızı Sümeyye Erdoğan da Ayasofya Camisi'ne gidip gezdi.
Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın, Danimarka Başbakanı Thorning Schmidt ile de Mısır ve Suriye konularında bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.



TARAFTARLARLA SOHBET ETTİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor kulübünden ayrılırken tesislerin önünde kendisini bekleyen bir grup taraftarın yanında aracını durdurdu. Araçtan inen Başbakan Erdoğan, "Akşamki galibiyetten dolayı sizi tebrik ediyorum. Fair - play anlayışı göstermenizden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Bu birlik ve beraberliğinizi sürdürün" dedi. Bu sırada bir taraftarın, "Bizim derneğimizi ziyaret etme sözü vermiştiniz" sözü üzerine Başbakan Erdoğan şunları söyledi:


"Kulübü ziyaret ettim işte. Ben bugüne kadar birinci derecede Trabzonspor kulübünü ziyaret ettim, ikinci olarak Rizespor'u ziyaret ettim. Fenerbahçeli olduğumu biliyorsunuz. Fenerbahçe'yi ziyaret etmedim, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı da ziyaret etmedim. Size başarılar diliyorum."

Erdoğan daha sonra Trabzon Havalimanı'na geçti, eşi Emine, kızı Sümeyye Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte ANA uçağı ile saat 21.00'de Ankara'ya hareket etti.


Kaynak: www.haberevet.com

27 Ağustos 2013 Salı

Sümeyye Eroğan kimdir? Sümeyye Erdoğan'ın Ayasofya Gezisi

Sümeyye Erdoğan kimdir?

Trabzon'da Başbakan Erdoğan'ın niyeti havada kaldı


Trabzon’da uzun süren tartışmaların ardından müzeden Camiye çevrilen Ayasofya Müzesi bugün yine gündeme geldi. Rize’de programını tamamladıktan sonra Trabzon’a gelen BaşbakanRecep Tayyip Erdoğan’ın Ayasofya’da ikindi namazı kılacağı açıklanmıştı.

Bunun için geniş güvenlik önlemleri alınanAyasofya’da ziyaretçiler içeri alınmadı. ArdındanBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ziyaretler yeniden serbest bırakılırken vatandaşlarda içerde Başbakan Erdoğan’ın gelişini bekledi.

Ancak Trabzon’a geç gelen Başbakan Erdoğan, program sıkışıklığından dolayı Ayasofya’yı ziyaret edemedi. Bunun yerine Trabzon’u havadan helikopter ile gezen Başbakan Erdoğan, önceTrabzon’da yıllardır yapılacak yapılmayacak tartışmaları yaşanan ve dolgu aşaması yeni biten Akyazı Projesinin yapılacağı alını gezdi.

Burada dolgu alanının üstünde helikopter ile 3 tur atan Başbakan Erdoğan daha sonra ise Ayasofya Müzesinin üzerine geldi. Başbakan Erdoğan'ın içerisinde bulunduğu helikopter Akyazı'nın olduğu bölümde alçaktan uçması da dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan’ın da içinde bulunduğu Başbakanlık HelikopteriAyasofya müzesinin üzerinde iki tur attı.

Başbakan Erdoğan, sonrasında Trabzonspor’u ziyaret etmek üzere Havaalanına giderken kızı Sümeyye Erdoğan’da Ayasofya’ya geldi.

Ayasofya’nın önünde duran 53 plakalı aracından inmeyen Sümeye Erdoğan, buradan ayrıldı. 15 dakika sonra ise Sümeyye Erdoğan’ın içinde bulunduğu araç geri döndü.

Sümeyye Erdoğan, kendisini bekleyen Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ın eşliğinde Ayasofya Camiini gezdi.
Sümeyye Erdoğan’ın burada Yıldırımhan’a sonradan camiye çevrilen Asayofya’nın tarihiyle ilgili bilgiler sordu. Başbakan Erdoğan’ın daAyasofya’yı gezmek istediğini kaydeden ancak program sıkışıklığı nedeniyle gelemediğini ifade eden Sümeyye Erdoğan, Cami olma fikrini desteklediğini de Yıldırımhan’ı iletti.

Sümeyye Erdoğan camiyi yaklaşık yarım saat gezdikten sonra bölgeden ayrıldı.

KAYNAK: 61SAAT.COM

26 Ağustos 2013 Pazartesi

İnternetten Para Kazanma

http://internetten-para-kazanm.blogspot.com/

ARTIK BİZE DAYATILAN BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMEK, İNTERNETTEN PARA KAZANMA ŞART OLDU !
XTicaret ile internetten para kazanma artık çok kolay. Yapmanız gereken her şey videolar ile size anlatılmaktadır.

Hepimiz daha rahat, daha iyi bir yaşam için mücadele veriyoruz. Birilerinin kurduğu ve yönettiği işler için kendimizi paralıyoruz. Sabah 8akşam 5; bazen günün 12 ya da 14 saati çalışanlar... Alınan karşılık nedir? Çoğunluğu düşünürsek, ortalama olarak en fazla 700 TL. Bir evin ihtiyaçlarına yetiyor mu bu para? Hayır! Tek başına bile olsa kimse bir ayını rahat rahat geçiremiyor. Kirayı verebilecek miyim, faturalarımı + kredi kartlarımı ödeyebilecek miyim, çocuklarımın okul masraflarına yetirebilecek miyim? Bu yaşıma geldim bir tatil yapamadım, arkadaşlarımla daha uzun zaman geçirebilmek ve para kaygısı yaşamak istemiyorum. Aklımızda sürekli aynı sorularla ne yaşımızı biliyoruz ne yaşadığımızı... internetten para kazanma!

ARTIK BİZE DAYATILAN BU GERÇEĞİ DEĞİŞTİRMEK ŞART OLDU !
ProjeX olarak yüzyılın hareketini başlattık. Hem de Türkiye’den. Çok kısa bir süre sonra dünyaya ekonomik alanda da Türkiye’nin gücünü göstermeye hazırlanıyoruz! internetten para kazanma!
BU DEV PROJEDE ŞİMDİDEN YERİNİ AL ! İNTERNETTEN PARA KAZANMA FIRSATINI KAÇIRMA!
Ben de kurumsal olarak kendini kanıtlamış bir gücün ortağı olmak ve artık gerçek kazançlar elde etmek, internetten para kazanma istiyorum; çevreme örnek olmak, iş ve ek gelir ihtiyacı olana yol göstermek istiyorum; profesyonel kişilerle sağlam adımlar atarak yaşamıma iyi bir yön vermek, yıllardır kurduğum hayalleri gerçeğe dönüştürmek istiyorum diyorsan sen de Xticaret ailesine hemen katıl, internetten para kazanma fırsatını hemen yakala.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Kızı Sümeyye Erdoğan'ı Genç Hentbolcular ile Tanıştırdı


Sümeyye Erdoğan kimdir? Sümeyye Erdoğan ile ilgili son haberler.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Kızı Sümeyye Erdoğan'ı Genç Hentbolcular ile Tanıştırdı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ardeşen gezisinde Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Lig ve Avrupa Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcuları ile görüştü. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)

Başbakan ErdoğanArdeşen gezisi kapsamında, Hentbol Bayanlar Süper Lig ve Avrupa Challenge Kupası temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcuları ve Kulüp Başkanı ile bir süre sohbet etti. Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, takım kaptanlarından Serpil Değirmenci Abdioğlu ile sporcular Aylin Aşık ve Çağla Aydın Başbakan Erdoğan'a geçen yıl verdikleri Avrupa Kupası'nda mücadele etme sözünü hatırlatarak, sözlerini yerine getirdiklerini ve kendilerinden destek istediklerini ifade ettiler. Sümeyye Erdoğan kimdir?
Bayan Hentbol Takımının elde etmiş olduğu bu başarıyı duyan Başbakan Erdoğan ise büyük mutluluk duyduğunu ve ellerinden gelen desteği kendilerine sağlayacaklarını ifade ederek, Kızı Sümeyye Erdoğan'ı genç hentbolcularla buluşturdu.
Ardından sporcular ve kulüp Başkanı ile bir fotoğraf çektiren Başbakan Erdoğan, takımdan yer alan bütün sporculara çeşitli hediyeler verdi. - RİZE
Kaynak:www.haberler.com

23 Ağustos 2013 Cuma

SÜMEYYE ERDOĞAN KİMDİR?

Sezgin Tanrıkulu Başbakan Erdoğan'a Sordu:  Yanınızdan Ayırmadığınız Sümeyye Erdoğan Ne İş Yapıyor? Maaşı Ne Kadar?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile ilgili iddialar Meclis gündemine taşındı. 

CHP’li Tanrıkulu Başbakan’ın resmi seyehatlerinde ve görüşmelerinde yanından ayırmadığı kızı Sümeyye’nin ne iş yaptığını sordu. Sümeyye Erdoğan’ın Başbakan Erdoğan’ın danışmanı olduğu ve 52 bin TL gibi astronomik bir maaş aldığı iddia edilmişti. Sümeyye Erdoğan son olarak Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemleri konusunda görüştüğü, AKP Genel Merkezi’nde yapılan heyet toplantılarına katılmıştı.
AKP’DE BİR GÖREVİ VAR MI?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, “Sümeyye Erdoğan’ın Başbakanlık’ta ya da AKP Genel Merkezinde resmi bir görevi var mıdır?” diye sordu.
Tanrıkulu, Başbakan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şu sorulara yanıt aradı:
“Sizinle birlikte yurtdışı gezilerine ve yurtiçindeki toplantılara katılan Sümeyye Erdoğan’ın Başbakanlık’ta ya da AKP Genel Merkezinde resmi bir görevi var mıdır? Var ise bu görev nedir?
Sümeyye Erdoğan sizin danışmanlığınızı mı yapmaktadır? Danışmanınız ise aldığı maaş nedir?
Sümeyye Erdoğan’a tahsis edilen makam aracı var mıdır? Var ise kaç adet makam aracı tahsis edilmiştir?
Sümeyye Erdoğan resmi olarak danışmanınız değil ise hangi sıfat ve yetki ile toplantılarınıza iştirak etmektedir?
Yurtdışı gezilerinizde size eşlik eden Sümeyye Erdoğan’ın gezi masrafları bütçenin hangi kaleminden karşılanmaktadır?
12 Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı eylemleri konusunda görüştüğünüz heyetler neden AKP Genel Başkanlığında kabul edilmiştir?
Ülkenin Başbakanı sıfatı ile eylemcilerin de Başbakanı olduğunuzu hatırlatarak sorumluluk almaktan kaçınarak Genel Merkezinizde yaptığınız görüşme ile Gezi Parkı heyeti ile 2006’da ülkemize gelen Hamas heyeti aynı değerde mi tutulmaktadır? Aynı değerde tutuluyor ise Gazze ve Hamas’a gösterdiğiniz hassasiyeti, Gezi Parkı ve eylem yapan vatandaşlarınıza da gösterecek misiniz?”
sözcü


    DARTY


    Darty, elektronik ve beyaz eşya alanındaki zincir mağazalar şirketidir.
    22-28 Ağustos tarihlerinde DARTY'de %45'e varan İNDİRİMLER!

    Sümeyye Erdoğan’a hakaret içeren tweet için CHP özür diledi


    Başbakanın kızı Sümeyye Erdoğan’a hakaret içeren tweet için CHP özür diledi


    CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan’ın, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’la ilgili attığı tweet, Meclis Genel Kurulu’nda tansiyonu yükseltti.

    CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP adına Başbakan Erdoğan’dan özür dilediğini söyledi. CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, dün sosyal paylaşım sitesi twitter’dan yazdığı mesajda, Taksim’de göstericilere pala ile saldıran Sabri Çelebi’nin Fas’a kaçmasına tepki göstererek, Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a yönelik hakaret içeren bir yorum yaptı. Sapan, bir süre sonra yazdığı mesajı sildi. Söz konusu tweet, Meclis Genel Kurulu’nda da tartışmalara neden oldu. AK Parti milletvekilleri olaya tepki gösterdi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, olayla ilgili Sapan’dan bilgi almak için Meclis Başkanvekili Sadık Yakut’tan süre istedi. Altay, bir süre sonra söz alarak, olayın doğru olduğunu belirtti ve CHP adına Başbakan Erdoğan’dan özür dilediğini ifade etti.

    22 Ağustos 2013 Perşembe

    SÜMEYYE ERDOĞAN KİMDİR?SÜMEYYE ERDOĞAN'IN ELİNDEKİ KİTAP?


    Başbakan Tayyip Erdoğan'la birlikte İstanbul'a gelen kızı Sümeyye Erdoğan'ın elindeki kitap dikkatlerden kaçmadı.


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı'nda Yüksek  Askeri Şura toplantısının kapanış konuşmasının ardından İstanbul'a  geldi.
    Ana uçağı ile 14.05'te İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi  Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Emniyet  Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile  diğer yetkililer karşıladı.
    SÜMEYYE ERDOĞAN'IN ELİNDEKİ KİTAP
    Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul'a geldi. Sümeyye Erdoğan'ın elinde Hakan Albayrak'ın "Meleklerle Omuz Omuza" adlı kitabı dikkat çekti. www.aktifhaber.com