Sayfalar

29 Eylül 2013 Pazar

Başbakan Erdoğan eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan Denizli'de

Başbakan Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamlarının evlerine konuk oldu.


Başbakan Erdoğan, Pamukkale Üniversitesinde yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninden ardından Çamlık Mahallesinde işadamı Orhan Abalıoğlu'nun evine konuk oldu. Denizli'de 7,5 milyon liraya yaptırdığı 3 okuldan sonra 11 milyon lira bağışla 4 okulun yapımını üstlenen iş adamı Orhan Abalıoğlu'nun evinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan'la akşam yemeği yiyen Başbakan Erdoğan'ın ziyaretine AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci de katıldı. İki saat kadar süren program basına kapalı gerçekleşti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra aynı mahalledeki işadamı Oktay Mersin'in evine konuk oldu. Oktay Mersin, eşi Ümran Mersin ile konukları karşılarken, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Cihan Kamer'in de katıldığı ziyarette Erdoğan, burada 15 dakika kaldı.
Başbakan Erdoğan, daha sonra eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile konaklayacağı polis evine geçti. 
Kaynak:haberler.com

27 Eylül 2013 Cuma

Başbakan Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan özel uçak "ANA" ile saat 01.15'te İstanbul'a geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte, özel uçak "ANA" ile saat 01.15'te İstanbul'a geldi. 

Tayyip Erdoğan'ı, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan'ı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutluİstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer yetkililer karşıladı. Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul'a geldi. Başbakan havalimanından ayrılıp Kısıklı'daki evine gitti.  


14 Eylül 2013 Cumartesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da Hava Açılışını Yaptı



Başbakan Tayyip Erdoğan, eşi, kızı Sümeyye Erdoğan ve diğer bazı bakanlar ile Adıyaman Havalimanı'nın da yapımı tamamlanan yeni terminal binası ve genişletilen pistinin açılışını yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yanında 5 bakanla birlikte 66 milyon liraya mal olan Adıyaman Havalimanı'nın da yapımı tamamlanan yeni terminal binası ve genişletilen pistinin açılışını yaptı.

internetten para kazanma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katılmak üzere saat 15.20'de 'Ana' uçağı ile Adıyaman Havalimanı'na geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yanında eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile beraber saat 15.20'de Adıyaman Havalimanı'na geldi.  

Haber: Başbakan Erdoğan Adıyaman'da Hava Açılışını Yaptı


Başbakan ve beraberindekiler, burada, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti milletvekilleri, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve bürokratlar tarafından karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yanındaki bakanlarla birlikte kendisini karşılamaya gelen kalabalığı selamladıktan sonra 2011 yılında yapımına başlanılan ve 66 milyon liraya mal edilerek, 1 milyon yolcu kapasitesine çıkarılan Adıyaman Havalimanı'nın 2 bin 500 metreye çıkarılan pist ve terminal binasının açılışını yaptı. Başbakan Erdoğan, daha önce Adıyaman Havalimanı terminal binasının bin metrekarelik alanda hizmet verdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Daha önce bin metrekarelik çok geri olan havaalanı hizmet binasını 23 bin metrekare büyüklüğünde nitelikli bir havalimanı terminal binasına dönüştürdük. Bu arada tabi pistlerde genişleme çalışması da yapıldı. Yaklaşık 66 trilyona mal olan Adıyaman Havalimanı terminal binasıyla birlikte diğer yatırımları gerçekleştirmiş olduk. Yeni havalimanının tüm Adıyamanlılara ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının ardından 'Ya Allah, bismillah' diyerek eşi, kızı Sümeyye Erdoğan ve beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti. Başbakan Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ve yanındakiler daha sonra Adıyaman Valiliği önünde yapılacak toplu açılış törenine katılmak kent merkezine hareket etti.

Kaynak:haberler.com

Başbakan Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyy eErdoğan Adıyaman'a Gitti

Başbakan Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan özel uçak "ANA" ile saat 14.20'de Adıyaman'a gitti.



internetten para kazanma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 14.20'de Adıyaman'a gitti. Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ile diğer yetkililer uğurladı.

Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldızve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de Adıyaman'a gitti. 

Kaynak:haberler.com

11 Eylül 2013 Çarşamba

Başbakan Erdoğan,eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile İstanbul'a geldi

Başbakan Erdoğan İstanbul'a Geldi

Başbakan Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 18.00'de eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile İstanbul'a geldi.

Başbakan Erdoğan'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile diğer yetkililer karşıladı. 

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan da İstanbul'a geldi.

kaynak: haberler.com

5 Eylül 2013 Perşembe

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN DOSYASI KIZI SÜMEYYE ERDOĞAN'A EMANET

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN DOSYASI KIZI SÜMEYYE ERDOĞAN'A EMANET

Babasının St. Petersburg ziyaretine eşlik eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, aprondan ANA uçağına binişi sırasında foto muhabirlerince görüntülendi. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)


Sümeyye Erdoğan’ın elinde yaklaşık 100 sayfalık bir dosya taşıması dikkati çekti. Sümeyye Erdoğan tarafından taşınan dosyanın üzerinde, “T.C. Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanlığı / Sayın Başbakanın G-20 St. Petersburg Zirvesine Katılımı Zirve Dosyası / 4-6 Eylül” ifadelerinin yer aldığı görüldü. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)

4 Eylül 2013 Çarşamba

Başbakan Erdoğan eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Petersburg’da


G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere, Rusya’ya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan Petersburg kentindeki Neva Nehri’nde vapurla gezdi.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, Petersburg Pulkova Havalimanı’ndan kent merkezine geçti.
Rusya temasları sırasında kalacağı otelde bir süre dinlenen Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle Neva Nehri’nde vapurla gezdi.
Vapurda yemek de yiyen Erdoğan ve beraberindeki heyete, nehir güzergahında bulunan tarihi eserlerle ilgili bilgi verildi.
Başbakan Erdoğan’a, eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın da arasında bulunduğu heyet eşlik etti.

Başbakan Erdoğan'a G20 Zirvesinde Sümeyye Erdoğan'da Eşlik Ediyor

Başbakan Erdoğan'a Rusya'da Sümeyye Erdoğan'da Eşlik Ediyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi için Rusya'nın St. Petersburg şehrine geldi.

Başbakan Erdoğan, özel uçak "ANA" ile Pulkovo Havalimanı'na iniş yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı havalimanında, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Aydın Sezgin ve diğer yetkililer karşıladı. 
Tayyip Erdoğan ile birlikte Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da St. Petersburg'a geldi. Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik ediyor. 
5-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvenin resmi gündem maddeleri ekonomik konular olsa da, ana gündemi Suriye'ye yönelik askeri müdahale konusu oluşturacak. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)
Başbakan Erdoğan da ikili görüşmelerinde Suriye konusunu ele alacak. Erdoğan'ın, liderlere Suriye'de kimyasal silah kullanımına ilişkin MİT raporlarını göstereceği ifade ediliyor. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu çerçevede ev sahibi ülkenin Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile ikili görüşmeler yapması bekleniyor. Erdoğan'ın görüşmelerde ayrıca, yurt içi konuşmalarında sıkça dile getirdiği "Esad gitmezse daha çok kan dökecektir" görüşünü bir kez daha dile getireceği belirtiliyor. 
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın görüşmelerinde ayrıca, Birleşmiş Milletler'in meselenin çözümünde yetersiz kaldığına vurgu yaparak, gönüllüler grubunun atacağı adımların önemine dikkat çekeceği ifade ediliyor. (Sümeyye Erdoğan kimdir?)
(İHA)
kaynak:www.zaman.com.tr




2 Eylül 2013 Pazartesi

Başbakan Erdoğan, eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile İstanbul'a geldi

Başbakan Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile beraber İstanbul'a geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “ANA” uçağıyla 31 Ağustos'ta saat 23.40’da eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte İstanbul’a geldi. Başbakan Erdoğan’ı Atatürk Havalimanı VİP Salonu’nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile alandaki diğer yetkililer karşıladı.

Burada kendisini karşılamaya gelen heyet ile bir süre sohbet eden Başbakan Tayyip Erdoğan, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde eşi ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Üsküdar Kısıklı’daki konutuna gitmek üzere buradan ayrıldı.


Kaynak: IHA
Ekleme Tarihi: 31.08.2013 00:06