Sayfalar

20 Haziran 2013 Perşembe

Sümeyye Erdoğan Kimdir? Sümeyye Erdoğan İş Kadını Kaldı?


Başbakan Erdoğan’ın küçük kızı Sümeyye 90 bin TL sermaye ile ticarete atıldı.

Sümeyye Erdoğan kimdir? iş kadını oldu Başbakan Erdoğan’ın küçük kızı Sümeyye 90 bin TL sermaye ile ticarete atıldı. Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın çocukları ticarete hızlı başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın küçük kızı Sümeyye Erdoğan da ticarete girdi. Sümeyye Erdoğan 90 bin TL sermaye ile Doruk Izgara Gıda Ticaret Limited Şirketine ortak oldu. Merkezi İstanbul Sultangazide bulunan ve geçen yıl kurulan şirketin sermayesi 300 bin TL. Şirketin ortaklan arasında Başbakanın küçük oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan da bulunuyor. Şirkette en fazla sermayeye sahip olan Bilal Erdoğanın 120 bin TL sermayesi ve yüzde 40 hissesi var. 

ERDOĞAN KARDEŞLERİN ŞİRKETTEKİ HİSSESİ YÜZDE 70 Sümeyyenin de ortaklığı ile birlikte Erdoğan kardeşlerin şirketteki toplam hissesi yüzde 70e çıktı. Şirket sözleşmesine göre, amaç ve faaliyet konuları oldukça geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Şirket başta gıda sektörü olmak üzere, fırıncılıktan tabldot yemeğe; otel, bar, cafe ve lokanta işletmekten kahvehane ve çay bahçesi açmaya; kuruyemişçilikten aktarlığa kadar bir dizi ekonomik faaliyet gösterebilecek. Bu alanlarda toptan-perakende satış, kiralama ve işletmecilik yapabilecek. 

LONDRADA EKONOMİ ÜZERİNE YÜKSEK LİSANS Doruk Izgaranm diğer ortaklan Ali Bahadır Yeşil 30 bin TL ve Mustafa Esenkal 60 bin TL sermayeye sahip. Amerikada Indiana Üniversitesinde sosyoloji ve siyaset eğitimi alan Sümeyye Erdoğan, Londrada da ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı. Geçen temmuz ayından itibaren de AKPnin dış ilişkileri ile dünya basınındaki yansımalarını takipten sorumlu olarak çalışıyor. (Cumhuriyet) 

SÜMEYYE İLE ABDDE Mİ TANIŞTILAR? Geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğanın damadının Genel Müdürü olduğu Sabah Gazetesinde Yeşil ve Esenkalla ilgili bir habere yer verildi. Sakarya Üniversitesinde okuyan bu iki arkadaşın ABDde eğitim serüveninin de anlatıldığı haberde, Sakarya Üniversitesinde işletme okuyan iki arkadaş Ali Bahadır Yeşil ve Mustafa Esenkal, mezun olduktan sonra Amerikaya giderler. Mustafa Esenkal mastır yapmaya, Bahadır Yeşil ise üniversiteli öğrencilere hak tanınan, profesyonel kariyer eğitimi programına katılmak üzere... Her ikisi de gelir kaynağıolarak, Amerikada geniş bir sektör olan stantcılığı tercih eder. Yani alışverişmerkezlerindeki stantlarda ürün satışı yaparlar. bilgileri yer alıyor. 

GazeteA24.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder